Munkáim: ( a lenti kategóriák kiválasztásával lehet szűkíteni a keresést )

2019 - nevű kategóriába tartozó munkáim:

  előző oldal |     1 2     | következő oldal    

Születésnapi köszöntő

141 megtekintés

A himnuszunk címerrel

182 megtekintés
A himnuszunk címerrel fafaragás A himnuszunk címerrel fafaragás

A Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból (röviden, mai helyesírással Himnusz) Kölcsey Ferenc költeménye, amely Magyarország alaptörvénybe iktatott állami himnusza. A „Hymnus” a költő legnagyobb hatású verse, 1823-ban a nemzeti újjászületés hajnalán írta szatmárcsekei magányában.

   továbbolvasom és a hozzászólások >>

Rovás abc - székely címerrel

172 megtekintés

Kossuth címerek hazafias feliratokkal

163 megtekintés

2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása

188 megtekintés
2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás 2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás 2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás 2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás 2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás 2019 -es és régebbi munkáim összehasonlítása fafaragás

 Elkezdtem megint kifaragni a hősök terén található királyok és fejedelmek szobrait. Amikor először faragtam őket, ők voltak az első domborműveim és addig ényegében csak karcolatokat faragtam. Két különbőző méret, elkébzelés, minőség. Érdekes így látni őket, így jönnek ki a különbségek, és így látható a minőségi ugrás 4 év alatt. Csodálkozom mennyire relatív a szépség, hisz mikor kifaragtam az első domborművemet (Szent István 2013) akkor ezt is gyönyörűnek láttam. 

   továbbolvasom és a hozzászólások >>  előző oldal |     1 2     | következő oldal    
hozzászólások
2016-09-17
Heló! Nagyon tetszik, látszik rajta hogy sokat dolgoztál vele!
kiemelt videók