vendégkönyv:


 Új bejegyzés írása:    A vendégkönyv müködése átmenetileg szünetel!
* Név
* Szöveg (max. 500 karakter)
* biztonsági kód 
  kód
   


Laci bá.
   Csak gratulálni tudok. Nagyon szép munkák.
Mátis Csilla
   Gratulálunk Gábor gyönyörűek a munkáid!
Szabó Beáta
   Egy csodának lehettem a szemtanúja! A kézügyesség ehhez nem elég.Magyar szív, igaz lélek, őseink, hagyományaink mély tisztelete is kell hozzá. Gratulálok Gábor a remekművekhez!
Mátis Izabella
   Gratulálok,megnéztem munkait, csodálatosak - ám, en egy teljesen véletlen szerűen bukkantam az Ön alkotásaira. Engem a Mátis név kötelez, ezért is írok, kérem ha teheti keressen meg, ezen név alatt.Üdv.Izabella
réka
   Jó az oldal,gratula,réka
zsu
   Hálás köszönet az augusztus 20-i kiállításért Alistálon. Jó, hogy vagytok nekünk, fiatal tehetségek, Sidó Balázzsal együtt. Kívánom, hogy még sokat alkossatok, benne örömötöket leljétek, sokakat megörvendeztessetek, és munkátokat kellő megbecsülésel fogadják mindenütt.
zsu
   Jó az oldal és szépek az alkotások, jólenne közelből megnézni - augusztus 20-i kiállítást megpróbálnánk összehozni Alistálon, hogy itt is megismerjenek.
Tibi
   Le a kalappal! Nekem nagyon tetszik. Azt is lehetne mondani, hogy arany kezeid vannak, és azt gondolom, hogy még sokra viheted. Ha esetleg ezzel anyagilag nem is- de még ez sem kizárt, ha kifaragsz pl. olyanokat, akik sokat fizetnek, de egy híres fafaragó még válhat belőled! És akkor máris sokkal többet tettél a magyarságért, mint nagyon sok gazdag.
Szabolcs
   Gratulálok, gyönyörű munkák! :-)
Lelkes Ödi
   Szia Gábor, nagyon szépek a munkáid. Gratulálok.
Jirí
   Szevasz, wuawuwuwu :-) Tudod,a nevetés. Nagyon klassz, megoszthatom a Facebook-os ismerőseimmel? Gratulálok Barátom! Csak így tovább! :-)
guest book
hozzászólások
2016-09-17
Heló! Nagyon tetszik, látszik rajta hogy sokat dolgoztál vele!
kiemelt videók